THERE IS A STORY IN EVERY JOURNEY !

TWEE DECENNIA VAN INNOVATIE


We leven in een wereld vol schoonheid, charme en avontuur. Maar in de haast van ons dagelijks leven, beperken we vaak onze verbeelding; door vertrouwde ruimtes, routines, onze manier van leven. Daarom gaan we tijdens onze vakantie op zoek naar plaatsen met 'off the beaten track' ervaringen.

Hier wil anubhuti je bijstaan om even te vertragen, zodat je meer kan beleven op je reis. anubhuti wil een forum bieden voor unieke ervaringen. We hopen ook een nieuwsgierige houding te bevorderen die geen nationale grenzen kent. Door het bezoeken van andere culturen, stellen we ons vaak de vraag wie we zijn en waar we vandaan komen. In onze reizen creëren we speciale momenten dicht bij het 'lokale'.

 Natuurlijk houden we van het goede des levens en kunnen we genieten van het comfort van een uniek, mooi hotel. Zo gaan we steeds op zoek naar die unieke plekjes met een bijzonder verhaal, plekjes die passen in het verhaal dat anubhuti je wil brengen. Alvast bedankt om eens kijkje te nemen in de met zorg ontworpen reizen. Je zal het anubhuti gevoel snel ontdekken.

ANUBHUTI CREËERT

UNIEKE ERVARINGEN OM TE KOESTERENDoor Helga Peeters met een liefde voor de 'Indian spirit' opgericht in 2007 in België, werd anubhuti een kanaal dat de ziel van Azië en Europa met de wereld verbindt via kunst, reizen en lokale cultuur.


anubhuti is een expressie van onze ervaringen verzameld in de afgelopen 25 jaar waarbij we de wereld  continu verkennen en een brug bouwen naar de Westerse smaak. Onze liefde voor het multiculturele  weerspiegelt zich in onze activiteiten en blijft ons inspireren, zodat wij steeds nieuwe dingen ontdekken en integreren in onze nieuwe reisproducten. Onze reizen geven een intens inzicht in de lokale cultuur, een interessant perspectief op de samenleving en tonen je landschappen van het hedendaagse en het historische.  Dit alles wordt mogelijk gemaakt door de ervaringen en de vriendschappen die anubhuti doorheen de jaren opbouwde met de lokale bevolking.


Elke reis is met passie opgebouwd rond een uniek verhaal, een rode draad die je meeneemt langs wonderlijke plekjes, onverwachte ontmoetingen. We creëren ook momenten waarop je zelf tijdens je anubhuti reis het lokale leert kennen. Op die manier kan je je eigen verhaal ontdekken, de bestemming zelf onthullen.